Daffer.sk

Menu

Môj účet

Pre
školské
zariadenia
Referencie
a realizácie
Triedy
a
ŠKD
Školská,
Bánovce
nad
Bebravou

ZŠ Školská, Bánovce nad Bebravou

V ZŠ Školská, Bánovce nad Bebravou sme zariaďovali triedy. Pôvodný nábytok sme nahradili novým, do tried boli dodané výškovo nastaviteľné lavice, stoličky, učiteľské katedry, skrinky s farebnými zásuvkami a uzamykateľné skrinky na osobné veci.

Hodnotenie zákazníka: "Široký sortiment a cenová dostupnosť nás presvedčili, aby sme objednali školský nábytok z firmy Daffer. Pri výbere nábytku sme dbali na funkčnosť, farebnosť a využiteľnosť nielen učiteľom, ale aj žiakmi. Preto sú skrinky a lavice prispôsobené telesnej výške žiakov a tým sme umožnili ľahší prístup k edukačným pomôckam. Zaoblené tvary žiackeho nábytku zvyšujú bezpečnosť detí. Nábytok zladený do viacerých farieb vytvára priateľskú atmosféru a príjemné prostredie podporujúce sústredenie, pohodu a tvorivosť. Deťom a učiteľom sa páčia vynovené triedy, deti chodia s radosťou do týchto priestorov.
Okrem nábytku a lavíc majú naši žiaci v triedach na 1. stupni skrinky so zásuvkami na odkladanie výtvarného materiálu. Každé dieťa má označenú svoju zásuvku menom. Takto si môže svoj pracovný materiál ponechať v triede počas celého školského roka a pracovať s ním priebežne i na iných vyučovacích hodinách. Táto zásuvková skrinka je v našich triedach na 1. stupni obľúbená, pretože výtvarný materiál má dieťa po ruke každý deň v triede a nemusí ho nosiť v aktovke.
Na 2. stupni majú žiaci v triedach odkladacie skrinky, ktoré sú uzamykateľné. V nich si môžu odložiť učebnice, výtvarný materiál, cvičebný úbor. Poskytujú žiakom ochranu osobných vecí. Žiaci sú spokojní s týmto odkladacím priestorom v triedach.
Pri výbere školského nábytku a pomôcok je firma Daffer naším dlhoročným partnerom. So službami tejto firmy (poradenstvo, široká ponuka z katalógu, dojednanie cenovej ponuky, dodanie tovaru) máme veľmi dobré skúsenosti. Ich služby využívame už dlho a odporúčame i iným školám a zariadeniam takéhoto ústretového a spoľahlivého partnera pri dodávaní tovaru a služieb."

Mgr. Renata Gieciová
riaditeľka školy